Mijn favorieten

Zoekopdracht

Een passende woning vinden is nog niet zo makkelijk. Ook in deze tijd waarin er zeer veel woningen te koop staan zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Of er is twijfel over de juiste beslissing. U wilt een klantbord of andere adviezen.

Indien u op zoek bent naar een huis kunt u gebruik maken van een zoekopdracht. Een zoek opdracht is iets anders als een aankoop opdracht. Bij een aankoopopdracht namelijk heeft u uw droomhuis vaak al gevonden en is de rol van een makelaar beperkt tot het zo goed
mogelijk aankopen van de door u gevonden woning.

 

Vrijblijvend zonder kosten maar beperkter dan een aankoop/opdracht


Bij een zoekopdracht wordt er minder gevraagd van u maar er wordt altijd begonnen met het doornemen van uw wensen- en eisenlijst met betrekking tot uw nieuwe woning. Zaken als aantal slaapkamers, wel of geen garage, gewenste staat van onderhoud, etc,etc. komen aan de orde. Er worden geen kosten in rekening gebracht en u ontvangt ook alleen het aanbod van de bij ons te koop staande woningen.

Indien wij uw woonwensen en uw budget kennen gaan we actief voor u aan de slag in ons eigen bestand. Wij zijn er immers voor opgeleid en getraind om op een professionele wijze binnen uw budget net die woning te vinden die aan al uw eisen voldoet.

 
Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincie

Financieel
Woning kenmerken:
Soort woning
Type woning
Soort appartement