Mijn favorieten

Amak & Medewerkers

Wat doet uw Amak-makelaar met zijn medewerkers speciaal voor u!

Uw huis verkopen is een ingrijpende en belangrijke gebeurtenis in uw leven. Het zijn meestal geen dagelijkse werkzaamheden voor u. Daar komt, voor een optimaal resultaat, veel bij kijken.

Uw Amak-makelaar weet dat als geen ander. Een succesvolle verkoop heeft dan ook alles te maken met de manier van presenteren, de bereikbaarheid en het inspelen op vragen van klanten. Medewerkers op makelaarskantoren zijn dan ook een onmisbare steun voor de makelaar. De Amak-medewerker is daarom ook verplicht een opleidingstraject te volgen. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan administratieve kwaliteiten, maar ook kennis van het makelaarsvak is vereist. Hierdoor kunnen vragen van klanten professioneel beantwoord worden, indien de makelaar niet zelf aanwezig is. Bovendien beschikt hij/zij over alle elektronische hulpmiddelen om uw woning goed te presenteren. Want is het niet zo dat de eerste indruk bepalend is voor de verdere ontwikkeling van de verkoop?

Bij uw Amak-makelaar kunt u beschikken over een compleet pakket presentatie-materiaal van uw huis. Op deze manier krijgen geïnteresseerden een uitstekende indruk van de ‘ins and outs’ van uw woning.

Het pakket bevat niet alleen de gebruikelijke foto's maar ook plattegronden, video's, 360 graden foto's, brochure en een meetrapport.
De woning wordt gepubliceerd op onze eigen website en op Funda.
Verder gebruiken wij Social Media om de woning te presenteren.

Je woning verkopen, met ons als makelaar. Bij de verkoop van een woning komen veel zaken kijken.

 • Hoe bepaal ik de vraagprijs?
 • Vraag ik te veel of te weinig?
 • Welke risico’s loop ik?
 • Hoe verkoop ik mijn woning zo snel mogelijk?
 • Hoe stel ik een koopovereenkomst op?
 • Welke notaris moet ik kiezen?
 • Je kunt dit allemaal zelf uitzoeken en oppakken.
 • Krijg je echter liever advies van iemand die kennis en ervaring heeft op de woningmarkt en die je deze zorgen uit handen neemt?
 • Klop dan aan bij een Amak Makelaardij. De meeste woningen worden via een makelaar verkocht en zijn/haar inzet kan je veel tijd en moeite besparen.
 • De makelaar van ons kantoor is op de hoogte van wat er in de markt speelt en spreekt de juiste kanalen aan om een perfecte match tot stand te brengen tussen jouw woning en de koper.
 • Ook kan hij/zij je helpen als je op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning.


Je woning verkopen, zelf doen of met een makelaar?


NVM staat voor Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij en bestaat al meer dan 100 jaar. Als je je woning verkoopt, wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als je kiest voor een NVM-makelaar kies je voor deskundigheid en kwaliteit. Een NVM-makelaar word je namelijk niet zomaar:
 • Iedere NVM-makelaar heeft een afgeronde makelaarsopleiding. Jaarlijks dient hij te voldoen aan de vastgestelde educatieverplichting om zijn kennis up-to-date te houden.
 • De NVM-makelaar kent de lokale markt goed en is op de hoogte van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
 • Hij weet precies welke marketing- en communicatiemiddelen hij moet en kan inzetten voor de verkoop van je woning.
 • Hij heeft bouwkundig inzicht, kan de waarde van je woning bepalen en houdt zich aan de NVM Erecode. De NVM Erecode bevat gedragsregels waar iedere NVM-makelaar zich aan dient te houden.


NVM betekent kwaliteit met Kandidaat- en assistentmakelaar.


Naast de gecertificeerde NVM-makelaars kent de NVM nog twee andere functieniveaus:
 • De Kandidaat Makelaar is de commerciële buitendienstmedewerker met een SVMNIVO diploma makelaar-taxateur. De Kandidaat Makelaar verricht alle voorkomende buitendienstwerkzaamheden binnen een makelaarskantoor behalve taxaties en staat geregistreerd in het K-RMT register.
 • De Assistent Makelaar is een commerciële medewerker die naast de voorkomende binnendienstwerkzaamheden tevens bezichtigingen bij de verkoop van woningen mag verrichten en hiertoe de onderhandelingen mag voeren. De juridische afhandeling daarvan gebeurt altijd onder eindverantwoordelijkheid van de Register Makelaar Taxateur of Kandidaat Makelaar.

Als je besluit je woning te verkopen, dan kun je een vrijblijvend gesprek aanvragen bij Amak. Je kunt het verkoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde deeldiensten. Het pakket aan activiteiten dat je afspreekt, bepaalt de hoogte van de vergoeding - de courtage - die de Amak voor zijn inspanningen ontvangt.
Courtage wordt vaak pas achteraf in rekening gebracht. Het is ook mogelijk dat de makelaar hierover andere afspraken met je maakt.
Bel of mail ons: 0653293397 of info@amak.nl